Mezinárodní den G&T: Objevte svět nealkoholických variant

Mezinárodní den G&T: Objevte svět nealkoholických variant

Mezinárodní den G&T: Objevte svět nealkoholických variant 

Každý rok 19. října slavíme Mezinárodní den Ginu a Tonicu (G&T), oblíbeného koktejlu, který osvěžuje tisíce lidí po celém světě. Ale co dělat, když nechcete nebo nemůžete pít alkohol? Nezoufejte, existuje řada fantastických nealkoholických alternativ, které vám umožní slavit tento den bez nudy a omezení. Dnes se podíváme na čtyři značky, které nabízejí nealkoholické alternativy G&T.

 

Caleno - Inspirace z Kolumbie

Caleno je známý svou inspirací z kolumbijské kultury. Tato značka vytvořila nealkoholický gin s exotickými bylinami a plody, které jsou typické pro Kolumbii. S jejich nealkoholickým "Light & Zesty" můžete ochutnat tropický' G&T, která vás přenese do slunné Kolumbie.

 

 

Gordon's - Klasika ze Skotska

Gordon's je klasickou značkou ginu ze Skotska. S více než 250 lety historie představili tento nealkoholický Gin 0.0%, který zachovává tradiční chuť a kvalitu, za níž je Gordon's známý, ale bez obsahu alkoholu.

 

Crossip - Z Anglie a trochu jinak

Crossip pochází z Anglie a vytvořili jedinečný nealkoholický destilát "Crossip Fresh Citrus" , který v sobě nese ducha anglické tradice. Tento nápoj je nízkokalorický a s nízkým obsahem cukru, což ho činí vynikající volbou pro ty, kteří dbají na své zdraví.

 

Vassa - Česká klasika

Vassa je značka pocházející z České republiky. Tato značka se specializuje na nealkoholické alternativy oblíbených lihovin, včetně ginu. Jejich nealkoholický Gin & Tonic nápoj zachycuje chuť a kvalitu, kterou můžete očekávat od českého výrobce.

 

Double Dutch - Bez toniku to nepůjde

Double Dutch pochází z Nizozemska je známý svými kvalitními toniky, které jsou ideální pro párování s ginem a jinými alkoholickými i nealkoholickými nápoji. Tento nizozemský výrobce se stává stále oblíbenějším a přináší inovativní chuťové zážitky pro milovníky koktejlů. Double Dutch toniky jsou vynikající volbou pro vytvoření osvěžujícího Gin & Tonic.

 

Pojďte si užít Mezinárodní den G&T a v pátek 20.10 vstaňte bezkocovINy! 😃

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zanechat komentář

Tvoje e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *